fbpx

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Tijdens het behandelingstraject wordt er elke keer weer gekeken naar de behoefte van jou huid. Jij kiest dus niet welke behandeling voor jou van toepassing is. Dit bespaart je weer een hoop keuzestress ūüôā

Is het je eerste keer?

Dan plan ik altijd eerst een huidchek in. Zodat ik precies weet wat jou huid nodig heeft en wat jou verlangens en wensen zijn omtrent je huid. Zo kan ik het allerbeste traject voor jouw huid samenstellen en kun jij meteen aan de slag met een stappenplan. Dat is leuk hè!

Uit welke verschillende behandelingen zal ik kiezen?

DE MESO-TRANSDUCTIE

ONTHULT DE SCHOONHEID VAN VANDAAG TERWIJL WE BOUWEN AAN DE SCHOONHEID VAN MORGEN.

Meso -Transductie maakt gebruik van fractionele micro-pulsen. Door de constante wisseling in frequentie bereikt een zeer hoog geconcentreerd serum van Positive Ageing de dermis (de levende laag van de huid waar onder andere collageen en elastine wordt aangemaakt) zonder pijn, zonder stress voor de cellen en geen verhitting/verbranding van de huid. Mesotransduction maakt de doorgang in de huid mogelijk die voorheen alleen bereikt kon worden via injecties

 CRYO-THERAPIE

 Door middel van regelmatige afwisseling van extreem droge kou op de huid, zorgt cryotherapie ervoor dat de adertjes in de huid samentrekken en openen waardoor direct zuurstofrijk bloed met extra voedingsstoffen door de huid stroomt waardoor de cellen de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Deze therapie veroorzaakt geen cellulaire stress en geen verbranding van de huid. Door de goede doorbloeding zal uw huid verhelderen, verfrissen en herstellen.

 LED-THERAPIE

Fototherapie is een LED lamp die rode, gele of blauwe lichtfotons absorbeert en uitstraalt. Deze stralingen veroorzaken een biologische verandering in de cel waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid.

Yoga facial

 Tijdens de yoga facial krijgen jullie oefeningen van mij, die je thuis kunt uitvoeren om je gezicht zo gezond mogelijk te houden.

.

Gelukkige klanten

Superfijn contact. Er wordt echt naar je geluisterd en je hebt het idee niet alleen je huidprobleem te moeten oplossen. Professioneel advies van iemand met kennis van hoe de huid en en ingredi√ęnten in de huidverzorging werken

Lien

Gelukkige klanten

Heel veel bijgeleerd. Sabine kent heel veel van de huid. Zeker aan te raden om door haar eens naar je huid te laten kijken.

Dini

Gelukkige klanten

Een hele fijne en ontspannende ervaring. Ook nog veel , leerrijke info gekregen ter plaatse en via mail . Zeker een aanrader !

Hilde

Gelukkige klanten

Vind het heel interessant, goede uitleg en je neemt u tijd om alles uit te leggen

Kristel