Acne antwoorden

Mini cursus voor vrouwen met acne die ondanks vele pogingen niet de make-up vrije huid die ze graag zouden willen.

Stel je voor dat je vertrouwen hebt in wat je huid nodig heeft en precies weet welke stappen je kunt nemen om een gezonde acne-vrije huid te krijgen.

Momenteel is de mini cursus nog gratis omdat ik heel graag jullie feedback krijg! Heb je er vragen rond aarzal dan ook zeker niet om me gewoon even een mailtje te sturen. info@idunahuidtherapeut.be

Start met acne antwoorden

15.00

1 reactie op “Acne antwoorden”

  1. AnVerboven1308

    Hele fijne en duidelijke minicursus om te volgen! Hier krijg je direct al een paar antwoorden op vragen waar tot hiertoe geen enkele arts, dermatoloog of wie dan ook mij duidelijkheid of enige verklaring over kon brengen! Ik ben dan ook onder de indruk en aangenaam verrast, dat ik er geen seconde over zou twijfelen om met jou in een traject te stappen!
    Het is duidelijk dat jij heel goed op de hoogte bent over alles van acne, produkten, voeding, supplementen, stress, verschillende huidbehandelingen, enz en hun werking en effect ervan op het lichaam. Je beschikt dan ook over een zeer uitgebreide, volwaardige en diepgaande kennis. Voor het eerst na zo lange tijd van zoeken, uitproberen, geldverspilling, en valse hoop heb ik bij jou meteen een goed gevoel en ben ik ervan overtuigd dat je mij écht kan helpen om van mijn acne af te geraken! Bedankt Sabine ik ben heel blij, opgelucht en dankbaar dat je op mijn pad mocht komen!

Een reactie achterlaten