fbpx

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Ben je het zat om te raden welke producten je nodig hebt?
Het beheersen van je huidverzorging ligt in het begrijpen van jouw huid als nooit tevoren.

Is het je eerste keer?

De persoonlijke acne analyse gaat dieper dan enig ander huidadvies dan dat je ooit hebt meegemaakt en gaat verder dan alleen het verkopen van een hoop huidverzorging en het aanbevelen van een eindeloze lijst van behandelingen.

We helpen je te begrijpen hoe jouw huid werkt en hoe je zowel binnen als buiten de kliniek resultaten kunt behalen. Voor mij is het eerst de huid, het tweede de huidverzorging. Omdat ik je niet naar een gezonde huid kan begeleiden zonder eerst jouw huid te kennen.

Ik leer JOU kennen!

Zodra ik je acne vorm kennen, creër ik jouw unieke programma om jouw huid te herstellen en je echte resultaten te geven.

Je verlaat zelfverzekerd, bekrachtigd met kennis en met het gevoel dat je in de allerbeste handen bent de kliniek. 

Wat klanten vertellen

Je manier was echt professioneel en je was eerlijk over alles....Ik kreeg het gevoel van me echt op mijn gemak tte voelen en gaf je een open inkijk op mijn leven en ook ik kon heel eerlijk zijn tegen jou wat ik ten volle deed.Je hebt me verrast dat je zo een goede zelfs uitmuntende kennis hebt van de vele verzorgingsproducten en de bijproducten benoemd die schadelijk kunnen zijn voor de huid en zelfs gevaarlijk want je vroeg me ook om mijn dagelijkse verzorgingsproducten mee te brengen op onze eerste afspraak..Jij bleef gewoon jezelf op een zeer vriendelijke en aangename manier en ben zo blij dat ik eindelijk de huidtherapeute heb gevonden die daadwerkelijk met kennis van zaken mijn huid zal verbeteren met de aangepaste technologie en veilige voor mijn huid aangepaste producten...Ik vertrouw je voor de volle 100% en geef je met volle overtuiging de toestemming om je op mijn huid afgestemd programma te volgen ...Vriendelijke groeten en tot op de volgende afspraak die reeds is geprikt

Yolanda

wat klanten vertellen

Je luistert heel goed en wil eerlijk advies geven. Ik heb niet het gevoel dat je dure producten of therapieën wil verkopen, maar eerlijk advies op maat wilt geven. Dat is heel fijn.

Annelies

Wat klanten vertellen

Heel tevreden. Na een eerste kennismaking al meer duidelijkheid over mijn huidprobleem. Zeer vriendelijke positieve dame. Blij dat ik alvast de stap zette naar Iduna. 🙂

Bieke