Select Page

Tussen huisarts en dermatoloog

Tussen de huisarts en de dermatoloog was er een belangrijke missende schakel, die ik als huidtherapeute heb ingevuld. De patiënt kan sneller terecht en de overbezette dermatoloog wordt ontlast en kan zich richten op de zwaardere huidproblematiek. Met mijn unieke werkwijze in België kijk ik verder dan alleen de symptomen, ik pak het huidprobleem aan bij de kern. Ik werk niet met antibiotica of dure, vaak ongezonde crèmes, maar kijk wat de huid nodig heeft op het gebied van voeding, beweging, verzorging en producten. Via grondige huidanalyses achterhaal ik de oorzaak van het probleem, om vervolgens de huid de behandeling te geven waar het zo hard om vraagt. Ik denk mee met de klant, raadpleeg diverse bronnen en ga op zoek naar de juiste oplossing. Het gehele proces volg ik op doormiddel van 3-6-12 maand trajecten, zodat een huidverbetering op langere termijn kan worden gerealiseerd. Een uitgebreide kennis op vlak van ingrediëntenleer en een constante bijscholing vormen daarbij een belangrijke basis.
 
Tijdens een behandeling staat persoonlijke aandacht centraal. Acne kan verstrekkende gevolgen hebben voor het zelfbeeld en –vertrouwen. Veel klanten schamen zich voor hun Acne. Daarom is het des te belangrijker om 1-op-1 te werken en de jouw op die manier een vertrouwde omgeving bieden om het huidprobleem bespreekbaar te maken. Van mijn kant kan je dan ook een eerlijk advies verwachten. Ik verwijs door naar een dermatoloog indien dat nodig is en start geen behandeling die geen resultaat zal opleveren. Daarbovenop vind ik het zeer belangrijk om je bewust te maken van de gevolgen die het gebruik van verkeerde producten met zich meebrengt. De huid is het grootste orgaan van de mens en verdient de juiste zorg en aandacht. Door ze gezond te maken, zal ook jij terug stralen, vanbinnen en vanbuiten!

Heb je hulp nodig met je acne?

Bij Iduna volg ik de regels niet, ik maak ze zelf. Dit doe ik door op maat gemaakte gezichtsbehandelingen samen te stellen,  persoonlijke voedingsplannen en supplementen voor te stellen die volledig uniek zijn voor jou en je huid. Zo weet je dat je bij elk bezoek precies krijgt wat je huid nodig heeft.


Persoonlijke acne analyes

Ben je het zat om te raden welke producten je nodig hebt?

Het beheersen van je huidverzorging ligt in het begrijpen van jouw huid. . 

 

Ben je al jaren aan het worstelen met je Acne en krijg je het maar niet onder controle? Boek dan vandaag nog je persoonlijke acne analyse in. 


Persoonlijke acne analyse

Mini cursus acne antwoorden
Voor vrouwen die ondanks vele  pogingen niet de make-up vrije huid hebben die ze graag zouden willen. 


Acne antwoorden

Acne community
Voor vrouwen die hun acne onder controle willen houden en meer zelfvertrouwen willen krijgen


Acne community

3 simpele stappen om te volgen om voor altijd acne vrij te zijn.

Neem contact op

Boek je persoonlijke acne analyse in, en laat me weten waarmee jij worstelt

Persoonlijke acne analyes

Met behulp van de persoonlijke acne analyse kom ik erachter wat voor acne jij hebt, bespreken we wat je wensen zijn en kom jij te weten wat jou huid nodig heeft. 

Je stappenplan

Na de persoonlijke acne analyse krijg jij een individueel stappenplan mee. Hiermee kunnen wij samen aan de slag gaan om jouw huid te transformeren naar een optimaal werkende huid.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Persoonlijke acne analyse


59

  •  


Persoonlijke acne analyse

Acne antwoorden


15

  • Waarom heeft niks gewerkt?
  • Welk acne type?
  • Hoe genees je acne?


Acne antwoorden

Populair