Aan de bomen verschijnen prachtige bloesems, bollen schieten uit de aarde en je gaat graag naar buiten om van het warmere weer te genieten. Veel zullen het ook tijd vinden voor de jaarlijkse lenteschoonmaak. Maar wat kondigt de lente aan voor je huid? Hij kan best traag aanvoelen na drie maanden koud winterweer, dat hard en droog is. Maar geen paniek! Ik heb alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je huid in een mum van tijd weer optimaal functioneert. Of het nu gaat om het herstellen van een stralende en heldere teint of het bestrijden van een droge en ontstoken huid. Het geheim is om om altijd te anticiperen en te beschermen tegen omgevingsstress.

Vernieuwingsproces voor de lente

In deze tijd van het jaar kan onze huid de tekenen van lipideperoxidatie vertonen, wat betekent dat ze droog, moe en dof kan worden. Het is tijd om je huid te vernieuwen! Van maart tot en met juni zal je huidtherapeut je graag helpen jouw huidverzorgingsregime aan te passen en je voor te bereiden op de warmere maanden die komen gaan. Enkele van onze favoriete lentemengsels die ik kan aanbevelen, zijn:

dermaviduals Dagcrème ~ met toegevoegde D-panthenol, cafeïne en NMF. Deze superserums zijn krachtig omdat ze hydrateren, opvullen en beschermen.

dermaviduals Nachtcrème ~ met een mix van vitamine A, C en CM Glucan. Elk van deze vitamines is gericht op cellulaire regeneratie en revitalisatie.

dermaviduals Total Cleansing Cream ~ om onze huid te revitaliseren, moeten we er eerst voor zorgen dat deze schoon is. Laat je nooit voor de gek houden door te denken dat het oké is om zeep of andere schuimende reinigingsmiddelen op jouw gezicht te gebruiken. Ze bevatten een schuimmiddel en verwijderen de natuurlijke oliën van je gezicht, wat ongelooflijk schadelijk is. Onze dermaviduals-crème is zacht, maar toch effectief. Vrij van onaangename dingen, het is de enige manier om te reinigen zonder de huid te beschadigen.

Als je huid erg droog is, raad ik aan om de DMS Peeling Cream te gebruiken – een effectieve maar zachte exfoliator die je huid voedt en een frissere huid onthult voor die wow-factor.

Na het scrubben herstel je het vitaminegehalte van jouw huid en breng je een ruime hoeveelheid DMS-masker met vitamines aan. Laat het 20 minuten intrekken, verwijder dan met een tissue of verhoog de zuurstoftoevoer van jouw huid door de rest zachtjes in de huid te masseren totdat er geen product meer is.

Verhoog het hydratatieniveau van jouw huid met een aangepaste DMS Base Cream High Classic. Voeg het legendarische Hyaluronzuur Liposoom Plus toe, gecombineerd met NMF Liposomen en Kiwi Seed Oil Nanodeeltjes voor intensieve hydratatie, herstel van de barrièrefunctie en om ontstekingen te verminderen.

Ik sta voor je klaar om je te helpen!