Select Page

Je kunt dezelfde set genen delen, maar het DNA van je huidverzorging zal anders zijn! Vraag ons naar het aanpassen van uw oplossing!

2021 – Het jaar van gezichtsbehandelingen. Het jaar waarin we weer opbouwen en sterker terugkomen. Het jaar waarin we gloednieuwe huiddoelen creëren – en ze verpletteren!

Hoe doe je dit, vraag je jezelf misschien af? Welnu, je zoekt een deskundige huidtherapeut, die werkt met de beste producten, om een ​​echt op maat gemaakte en gepersonaliseerde huidbehandelingservaring te bieden, naast het aanbevelen van de beste thuisverzorgingsproducten voor je huid en zijn unieke vingerafdruk!

Op het gebied van huidverzorging en esthetiek worden we voortdurend gebombardeerd met een breed scala aan nieuwe en opwindende product- en behandelingsopties. Als consument, nadenken over welk product we moeten gebruiken, wanneer we het moeten gebruiken, hoe we het moeten gebruiken, wat goed is en wat niet, kan het ons soms een beetje overweldigd laten voelen.

Hier komt de zorg en het advies van je vertrouwde deskundige huidtherapeut om de hoek kijken. Ik kan niets beters bedenken om mijn huid te laten verzorgen door een goed opgeleide huidtherapeut die de kracht van maatwerk binnen handbereik heeft!

Ik weet zeker dat je het woord maatwerk al eens hebt gehoord, maar wat betekent het eigenlijk? Waar moet je op letten bij het boeken van een dienst in je plaatselijke kliniek? Laten we eens kijken naar alle stappen die betrokken zijn bij het maken van een op maat gemaakt recept voor huidbehandeling en thuiszorg. Of je nu hebt geboekt voor een dienst of gewoon huidverzorgingsadvies wil vragen, de eerste service die je moet worden aangeboden, is een huidscan. De geavanceerde huidanalyse is bedoeld om jouw deskundige huidtherapeut de gelegenheid te geven de individuele behoeften van je huid te onderzoeken, en geeft je huidtherapeut een vooruitziende blik om een ​​unieke huidbehandeling en thuiszorgaanbeveling te maken, speciaal voor jou.

De volgende keer dat jij je aanmeldt voor een dienst en er wordt van te voren gevraagd om een ​​uitgebreid consultatieformulier in te vullen, bedenk dan dat hoe meer je kunt delen, hoe beter jouw huidtherapeut voorbereid zal zijn om jou behandeling en thuisverzorging aan te passen. De geavanceerde huidanalyse stelt jouw huidtherapeut in staat om zich bij de punten te voegen en te begrijpen waarom jouw huid op die dag mogelijk een specifiek probleem heeft. Of je nu een droge, vette of zelfs diffuse rode huid heeft, je huidtherapeut kan een behandelings traject creëren die zich richt op het herstel en de wederopbouw van jouw huid van buiten naar binnen.

Onthoud dat geen enkele huidbehandeling compleet is zonder je persoonlijke aanbeveling voor thuiszorg. Op deze manier behoudt je de voordelen van je klinische behandeling! Jouw huidtherapeut en de kennis van je huid, samen met dermaviduals en mijn filosofie van huidverzorging op maat, zullen ervoor zorgen dat jouw huid precies de juiste ingrediënten krijgt om te gedijen! Dus, de volgende keer dat je een bezoek aan jouw plaatselijke kliniek plant, moet je ervoor zorgen dat jouw huidtherapeut werkt met huidverzorgingsoplossingen die individueel zijn afgestemd op jouw huid en haar behoeften!