Mijn instrumenten

[vc_row row_content_width=”grid” disable_background_image=”” content_text_aligment=”center” css=”.vc_custom_1616664445231{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 60px !important;}” parallax_background_image=”531″ simple_background_image=”303″][vc_column][mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 21% 78px” item_padding_768_1024=”0 0 78px” item_padding_680_768=”0 0 78px” item_padding_680=”0 0 78px” item_padding_1280_1600=”0 21% 78px” item_padding_1024_1280=”0 15% 78px”][mkdf_section_title type=”standard” position=”center” separator=”yes” text_tag=”” text_font_weight=”” text=”Ik gebruik niet zomaar elke huidverzorging en behandeling (daarom ben je in de eerste plaats naar mij op zoek gegaan!) Ik heb corneotherapeutische, wetenschappelijk bewezen producten en behandelingen gezocht die werken met de specifieke celfuncties. Min de slechte dingen. Ik gebruik deze producten en technieken om puistjes te temmen, pigment te vervagen, lijntjes te vullen en een huid te herstellen die gewoon niet gelukkig is!” image=”2899″][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder][mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item][mkdf_custom_font title_tag=”” font_weight=”” font_style=”” text_transform=”” text_decoration=”” text_align=”” title=”Dermaviduals”][vc_column_text]

Dermaviduals is gebaseerd op DMS (Derma Membrane Structure) technologie. Dermaviduals DMS crème heeft dezelfde samenstelling en structuur als de huid, zodat deze de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze kan herstellen.

Problemen oplossen in plaats van de symptomen te bestrijden

Huidherstel en huidverbetering is de kracht van Dermaviduals!

Dermaviduals is een custom made concept. Geen kant en klaar product voor de droge, vette of gecombineerde huid. Omdat elke huid uniek is stel ik een op maat gemaakt product samen. Met een huidscan kan ik de ontwikkeling in de huid waarnemen en de behoefte van de huid vaststellen. Daarna kan ik de bij de huid passende werkstoffen selecteren, doseren en samenstellen.

Dermaviduals® bevatten geen:
  • Emulgatoren
  • Conserveermiddelen of parabenen
  • Siliconen of minerale oliën
  • Parfums of geuren
  • Amines
Dermaviduals is tevens zeer geschikt voor huiden met Eczeem, Rosacea, Neurodermatitis, Couperose, Psoriasis, Atrofische huid, na de Chemo, Rimpels, Acne, Droge, Gevoelige huid, Pigmentvlekken, Zonnebrand. [/vc_column_text][vc_empty_space][mkdf_custom_font title_tag=”” font_weight=”” font_style=”” text_transform=”” text_decoration=”” text_align=”” title=”Make-up doet er toe”][vc_column_text]

We weten dat terwijl je huid op weg is naar gezondheid, je ervoor kunt kiezen om make-up te gebruiken om oneffenheden, roodheid of ongelijkmatige teint te verbergen.

Ik vind dat make-up een verlengstuk van je huidverzorging moet zijn, niet een onderdeel van het probleem.

Het is mijn filosofie dat make-up een verlengstuk kan zijn voor huidverzorging. Ik  gebruik de schoonste, huidvriendelijkste make-up die jouw behandelingen niet zullen hinderen of je in het jojo-effect van één stap voorwaarts en twee stappen terug houdt als het om resultaten gaat.

De gezondheid van je make-up is essentieel om vooruit te komen op jouw huidreis.

We hebben een uitgebreid assortiment aan foundations waaruit je kunt kiezen, ongeacht de textuur of het gevoel dat je verkiest. Ik heb de schoonste make-up ter wereld verzameld om je te helpen bij het corrigeren, bedekken en verbergen van alle plekken die je zelfvertrouwen stelen!

Ik beveel  Be Mineral: minerale foundations aan en zullen je helpen de perfecte match te vinden.

Zit er toch geen perfecte match bij, dan maak ik het voor je.  (ja, ik kan zelf make-up helemaal individueel op maat maken om jou de perfecte kleur te geven.) Dan gebruik in de Deco lijn van dermaviduals. 

[/vc_column_text][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder][/vc_column][/vc_row]