Select Page

Waarom ik doe wat ik doe

Hallo en leuk dat je me wilt leren kennen.

Heb je een acne dat je iedere dag probeert te verbergen? Maakt het je onzeker en beïnvloedt het jouw levenskwaliteit? Ik weet hoe je je voelt. Zelf heb ik jarenlang met clownseczeem rondgelopen. Ik durfde niet op de foto en verstopte mijn gezicht. Ik weet daardoor hoe een huidprobleem je leven kan domineren en je zelfvertrouwen kan aantasten. Het was mijn grootste drijfveer om huidinstituut Iduna op te richten en klanten te helpen.

 

Iduna is in de Noorse mythologie de godin van de jeugd, die de gouden appels bewaart. Als andere goden zich slecht voelen, geeft ze hen een gouden appel en worden ze weer de beste versie van zichzelf. Als huidtherapeute heb ik ondertussen een flinke mand met gouden appels verzameld, die ik graag met mijn klanten deel.

 

 Succesvolle behandelingen met een gegarandeerde huidverbetering voor een langere termijn. Eén van de belangrijkste dingen die ik heb ontdekt, is dat elke huid gezond wil zijn en dat ook vanzelf wordt, als je weet hoe je naar haar behoeften moet luisteren. Door op zoek te gaan naar de juiste ingrediënten, voeding en mindset, waar je huid zo hard om vraagt. Het doel van Iduna is om mensen de regie over hun huid terug te geven, zodat zij vol zelfvertrouwen weer van het leven kunnen genieten!

 

Wil je definitief komaf maken met je acne en terug stralen van zelfvertrouwen?


persoonlijke acne analyse