fbpx

Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Jij hebt al jaren last van pukkels, puistjes en acne en je weet echt niet meer wat hieraan te doen.

100den verschillende producten heb je gebruikt. Je bent misschien al langs een huisdokter of dermatoloog geweest.

Verschillende crèmes en antibiotica heb je gebruikt en je bent zelfs aan het twijfelen om toch maar te starten met roaccutane.

Niet omdat jij er met je hart achterstaat maar omdat je geen andere uitweg meer ziet.

Tot je mij tegenkwam en je was geprikkeld. Kan ze echt iets voor me doen? Kan ze ervoor zorgen dat mijn acne gaat minderen?

Ik kan je gerust stellen. Het antwoord is ja, ik kan je helpen als jij mij toelaat. Samen gaan we de oorzaak aanpakken van je acne (niet enkel de symptomen). We gaan kijken wat je acne triggert en hoe jij, je huid het beste kunt geven wat ze nodig heeft.

 

Ga ik ervoor kunnen zorgen dat je een babyhuidje krijgt? Hey, verwacht nu ook geen wonderen ūüėČ.

Nee, eerlijkheidshalve zal dit me nu ook weer niet lukken. Maar ik kan er wel voor zorgen dat jij terug zonder make-up de deur durft uit gaan, dat jij terug durft te gaan zwemmen met je kinderen en dat je geen sociale verplichtingen moet afzeggen als je weer een opstoot hebt van je acne.

 

Het is een proces en geef het tijd. Durf ja te zeggen tegen jezelf en zet deze keer jezelf even voorop. Het is geen quick fix maar een oplossing op lange termijn. Durf eens voor een keer in je leven te investeren in jezelf. Maak vandaag nog de afspraak voor een persoonlijke acne analyse en zeg ja tegen een huid waardoor jij, je echte zelf weer wordt!