Werkwijze

Acne, eczeem, couperose, droge huid,… Het zijn stuk voor stuk symptomen, een manier van je huid om te zeggen dat het naar de juiste behandeling snakt.

En bij Iduna gaan we ontdekken welke dat juist is. Mijn werkwijze gaat dus ook verder dan enkel de bestrijding van de symptomen

Hoe ga ik te werk?

Ik ga op zoek naar de oorzaak van het huidprobleem en pakken het bij de kern aan. Een aanpak die per klant verschilt, want iedere huid is uniek en heeft nood aan iets anders. De basis is hetzelfde maar de elementen verschillen. Er gaat een wereld voor je open als je je huid geeft waar het zo hard om vraagt. Je voelt je letterlijk en figuurlijk terug beter in je vel!

Tijdens de persoonlijke acne analyse ga ik de acne die je ervaart en welke je wilt oplossen bespreken. Daarna kijk ik welke oplossing voor jou van toepassing is.

Omdat ik geen wonderen kan verrichten werk ik  met behandeltrajecten van 3-6-12 maanden. Deze worden helemaal op maat gepersonaliseerd, afhankelijk van jouw huidconditie, doelen en wensen ga ik dit behandelplan op maat samenstellen.

Behandelingen op maat

Bij elke behandeling bekijken we weer wat je huid nodig heeft. Zo kan ik direct bijsturen waar nodig en kunnen we de huid optimaal ondersteunen en tot het beste resultaat komen. Kijk jij niet meer graag in de spiegel en ben je onzeker? Dan is het tijd om actie te ondernemen

Previous slide
Next slide

Een mooie huid is niet vanzelfsprekend en vraagt aandacht. Het is net zoals je conditie, als je nooit sport zal je ook niet in één keer een marathon kunnen lopen. Maar als je 2-3 keer in de week gaat lopen dan zal je na een paar maanden trainen al 10 km kunnen lopen en met professionele begeleiding zelfs een marathon. Met je huid is dit net hetzelfde. Door de combinatie thuis en professionele begeleiding ga jij ook echt het verschil merken.